Hoeve Landzicht

Hoeve Landzicht is een enorm populaire trouwlocatie: en wat voor één! Bij Hoeve Landzicht kun je kiezen uit 3 gebouwen, of deze combineren. Duygu en Tiago kozen ervoor om hun ceremonie in de Hooiberg, en te eten en dansen in de Wagenschuur. Op deze bruiloft was ik de second shooter van Annemarie Dufrasnes. We waren beiden geraakt door deze mooie, intieme en ontzettend liefdevolle bruiloft. Duygu en Tiago leerden elkaar kennen tijdens hun werkzaamheden voor een groot internationaal bedrijf. Ze werden verliefd, en besloten hun liefde te willen bezegelen met een huwelijk.

De liefde was duidelijk voelbaar en merkbaar, ook bij hun vrienden en familie. Tijdens de ceremonie spraken familie en vrienden van beide kanten hun liefde uit voor het bruidspaar, en tsja..ook als fotograaf moet je dan soms even je tranen wegpinken.

Na deze intieme cermonie was het de hoogste tijd om de gasten uitgebreid te begroeten, en naar de Wagenschuur van Hoeve Landzicht te gaan voor een uitgebreid indoor BBQ buffet. Later op de avond verplaatsen de gasten en het bruidspaar zich naar de onderste verdieping van de Wagenschuur en ging het feest los tot in de late uurtjes, ondersteund door de Wedding Crashers als live band, en later met een DJ die alle voetjes van de vloer wist te krijgen. Een bruiloft om nooit te vergeten!

Volgende
Volgende

Stadshuis van Haarlem - de Gravenzaal